top of page

Over ons

MI Icon White Background.png

Mega Memory™ en Melik Duyar; zijn op het gebied zoals geheugen trainingen, snelleren, brein trainingen, snellezen, concentratie en mentale wiskunde in Turkije, alsmede in de rest van de wereld vooraanstaande merken en bekende namen .

Mega Intellect werd in februari 2019 opgericht door Gamze Chloé OZUNLU om alle trainingsactiviteiten van het merk naar Nederland te brengen.

Gamze Chloé OZUNLU, heeft na het afronden van haar studie economie in Turkije, in Frankrijk tijdens haar tweede universitaire studie ook haar studies communicatie met kinderen en pedagogie met succes afgerond. Sinds 2016 is ze verder gegaan met haar studies op het gebied van ontwikkeling en opvoeding van kinderen.

In 2018 werd zij de Nederlandse landvertegenwoordiger van Anzan Mega Arithmetic, omdat zij geloofde dat het Anzan Mega Arithmetic Brein Ontwikkelingsprogramma dat zij tijdens deze periode tegenkwam een ​​belangrijk ondersteunings- en ontwikkelingsprogramma was voor kinderen die opgroeiden met twee culturen en twee talen.

In de eerste fase beoogt Mega Intellect, het Anzan Mega Arithmetic Brein Ontwikkelingsprogramma aan alle kinderen in Nederland te bieden door vertegenwoordigingen te geven en direct daarna uit te breiden met volwasseneneducatieprogramma's.

Mega Memory™ Promotiefilm

Wie is Melik Duyar?

Mega Hafıza Melik Duyar

Melik Duyar, bekend om zijn geheugen voorstellingen in verschillende tv-zenders en één van de wereldkampioenen Fotografisch Geheugen, tevens is hij lid van de Raad van Bestuur en voorzitter in Turkije van MEMORIAD™ World Memory, Mental Maths and Speed Reading Olympics.

Melik Duyar, die door de Turkse media genoemd is als "De man die vergat om te vergeten", wordt tegelijkertijd ook erkend als de persoon die het Geheugen en Brein Training in Turkije heeft gestart, en is één van de grootste namen in de wereld over dit onderwerp.

Melik Duyar studeerde in 1980 af aan Bouwtechniek van de Technische Universiteit van het Midden-Oosten. Hij behaalde een masterdiploma op hetzelfde gebied. Hij volgde ook de extra lessen in Werktuigbouwkunde als speciale student.

In 1986 ontving hij een beurs van de Maleisische regering en studeerde hij openbaar bestuur aan het INTAN-instituut van Kuala Lumpur.

 

Tussen 1988 en 1990 behaalde Duyar een postgraduaat in economie aan de Universiteit van Minnesota met een Humphrey-beurs van de regering van de Verenigde Staten en ontving hij ook een jaar leiderschapstraining aan het Humphrey Instituut.

Melik Duyar voltooide nog een Master in European Community Economics aan de Exeter University in het Verenigde Koninkrijk met de Jean Monnet beurs die toegekend werd door de Europese Gemeenschap in 1994-95.

Duyar, die in die jaren geïnteresseerd was in wetenschappelijk onderzoek naar geheugenkracht, won later de gouden medaille als wereldkampioen in fotografisch geheugen op het World Memory Championship in Londen die door de British Brain Foundation in 1994 werd georganiseerd en werd een van de weinige geheugens van de wereld. Duyar, die twee bronzen medailles won als derde in het kampioenschap opvolging van kaarten en de opvolging van gemengde informatie, stond ook op de vierde plaats in de opvolging van de cijfers.

In hetzelfde jaar werd Duyar uitgeroepen tot een van de top tien mensen met de beste geheugenkracht ter wereld in The Book of Genius, gepubliceerd in het Verenigd Koninkrijk.

Klik op de onderstaande afbeelding om de pagina's van The Book of Genius te bekijken

Hij heeft in de hoofdstukken 'Memory and Brain' van de Guinness World Records 2014 editie, de door de World Memory Olympics goedgekeurde, World Memory and Mental Sports Records, samen met Memoriad Mental Sports als voorzitter deelgenomen.

Klik op de onderstaande afbeelding om de relevante pagina's van de Guinness World Records 2014-editie te bekijken

In 2015 ontving Melik Duyar als een van de weinige mensen de International Brand Personality Award van The Brand Laureate Foundation.

De video over de prijs van The Brand Laureate Foundation aan Melik Duyar

Duyar, die gewerkt heeft als bestuurder van het Training Center van İskenderun IJzer- en Staalfabrieken en als trainer in verschillende projecten van de Wereldbank. Sinds circa 1988 heeft hij al zijn werk gericht op geheugen, intelligentie, mentale wiskunde, mentale sporten, snelleren, snellezen, breintraining, mentale potentie ontwikkeling, innovatie en creatieve denktechnieken, doet onderzoek naar deze onderwerpen, bereidt nieuwe werken voor en geeft verschillende trainingen.

Een afbeelding van Melik Duyar op de Memoriad World Mental Sports Las Vegas Olympics

Duyar heeft veel werken en educatieve sets over het maximaliseren van het gebruik van de hersenen en mentale potentieel. Zijn werken zijn in vele talen vertaald en zijn trainingen worden onder dezelfde licentie gegeven in veel landen zoals Maleisië, Kazachstan, Mongolië, Kirgizië, Azerbeidzjan, Colombia en Singapore.

Op dit moment in Turkije hoofdrekenen Association" en "Speed Reading Association" voorzitter van Malik hoorde, parttime basis aan diverse universiteiten "namen en gezichten Memory ", "Brain behulp van Active" en "creatief denken en innovatie" geeft ook les.

De film waarmee Turkije in 1992 kennis heeft gemaakt met het concept Geheugen & Brein Training.

Wanneer u de namen Melik Duyar en Mega Memory in de zoekmachine van GOOGLE typt, heeft u eenvoudig toegang tot alle gerelateerde mediabeelden en nieuws.

bottom of page