top of page

Trainingscentra

Rotterdam

Hogenbanweg 22, 3028 GN

Rotterdam, the Nederlands

|

Dordrecht

Ayşe Kalyon Academy

Burgemeester de Raadtsingel 57 3311 JG

Dordrecht, the Nederlands

Roosendaal

Ayşe Kalyon Academy

Nieuwe Markt 65C 4701 AD

Roosendaal, the Nederlands

WILT U ANZAN MEGA ARITHMETIC™ VERTEGENWOORDIGER WORDEN?

Het meest waardevolle bezit van elk gezin zijn hun kinderen: elk gezin is op zoek naar nauwkeurige en betrouwbare methoden en programma's voor hun kinderen die in staat zijn om hun leer- en geheugencapaciteiten te vergroten, hen snel, gemakkelijk en permanent te laten leren, hun hersengebruik te vergroten, hun probleemoplossend vermogen te verbeteren en hen te helpen hun prestaties op school en in de toekomst op hun werk te maximaliseren.

Mega Memory, die een pionier is in Turkije en in de wereld op het gebied van snelleren, geheugencapaciteit, mentale wiskunde en breintrainingen, biedt een ongekend unieke programma waarvan het succes bewezen is; een geheugen-, intelligentie en hersen ontwikkelingssysteem, die u in uw eigen centrum kunt toepassen, het biedt u de mogelijkheid om de eerste in uw regio, in uw stad te zijn, voorbereid door Melik Duyar, president van MEMORIAD™, Olympics for World Memory and Mental Maths.

Anzan Mega Arithmetic-systeem, dat u wordt aangeboden door Mega Memory, biedt een uitgebreide professionele ondersteunings- en adviespakket zoals, onderwijs en leerplan, toepassingsmethoden en -technieken, training van trainers, voorbereiding en ontwikkeling van trainingstools, klaslokaal ontwerpen, software en hardwareontwikkeling en organiseren.

  • Instellingen en organisaties met werkzaamheden zoals een kleuterschool, klassikaal scholing of studiecentrum hebben de mogelijkheid om hun bestaande bedrijf uit te breiden en extra waarden in hun instellingen te creëren door hun assortiment uit te breiden met Anzan Mega Arithmetic vertegenwoordiging.

  • Als een nieuw bedrijf heeft men de kans om zijn / haar eigen baas te worden en zijn / haar geplande financiële doelen te bereiken zonder afhankelijk te zijn van wie dan ook.

  • Als nieuwe ondernemer heeft u een prettige werkomgeving en zult u genieten van het beheren van een omgeving waarin kinderen zich ontwikkelen, gemotiveerd worden en zich vermaken. Mega Memory is in gebruik sinds het begin van de jaren negentig en het is zeer voordelig om zaken te doen met ondersteuning van zijn kennis-, ervaring- en marketingkanalen.

Aanvraagformulier vertegenwoordiging

Bedankt voor het verzenden.

We zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen.

bottom of page